LADDAD!!!!!

Igår var det en liten mys och softa dag också.. gjorde mig en kladdkaka under dagen som blev sådär, tänkte prova inför helgen (då jag fick straffet att baka till lagfesten som är på lördag) :P HAH

efter lite slappis häng hemma så drog jag hem till Niklas och hängde där ett tag innan vi drog in till Tempel där vi mötte upp ett stort gäng och käkade och pratade massvis!

ryggbiff blev det.

var förbi makeupstore idag och fixade lite inför imorgon! Det kommer bli världens show! är så jäkla glad att vi fått äran att köra detta på vår klubb:) fytusan vad bra det kommer bli. klänningarna är så FRUKTANSVÄRT SNYGGA!!!

vi packade upp allt idag för att underlätta jobbet imorgon, makeupartisterna kommer vara på plats redan på morgonen och vi ska få gå snyggt klädda och vara stiligt sminkade för att marknadsföra oss och visa en förhandstitt på vad som komma skall imorgon i köpcentrumet! : )

tjuvkik

kommer bli grymt! vi är råtaggade!

glöm inte att köpa förköp på Make Up Store! och var där i tid till första visningen så får ni med er en värd goodiebag hem! ;) ruskigt bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0